ChatGPT predvidio pobjednika Eurosonga 2023: Umjetna inteligencija prognozirala i broj bodova

1
Radiosarajevo.ba
ChatGPT predvidio pobjednika Eurosonga 2023: Umjetna inteligencija prognozirala i broj bodova
Foto: Printscreen / Let 3

ChatGPT predvidio je da će Švedska odnijeti pobjedu na Eurosongu, i to rekordni, sedmi put.

Pobjeda bi značila da će Švedska, uz Irsku, sa sedam pobjeda postati najuspješnija zemlja u historiji ovog takmičenja.

ChatGPT detaljno je opisao i kako će izgledati današnja večer finala.

Lijepi prizori delfina u Dubrovniku

Lijepi prizori delfina u Dubrovniku

"Eurovizija 2023. održana je 13. maja . Bila je to dinamična večer ispunjena senzacionalnim nastupima i žestokom konkurencijom. Nakon uzbudljivog takmičenja, zemlja pobjednica bila je Švedska sa svojom fantastičnom pjesmom.

Švedska takmičarka će osvojiti srca i sudija i publike svojim iznimnim glasom, hipnotizirajućom izvedbom i kombinacijom modernih i tradicionalnih glazbenih elemenata. Dobili su zapanjujućih 298 bodova i time osigurali zasluženu pobjedu", napisao je AI pa dodao:

"Domaćini iz Ujedinjenog Kraljevstva također su pokazali vrhunsku izvedbu. Ujedinjeno Kraljevstvo dobilo je impresivnih 275 bodova, završivši u top pet.

Njihova pjesma imala je duboko značenje, moćne vokale i pamtljivu melodiju koju su prepoznali gledaoci diljem Europe. Pjesma Ukrajine bila je moćna i nabijena emocijama.

Svojom izvedbom i dirljivim vokalima zaslužili su 215 bodova, završivši tako u top tri. Ukrajina je pokazala jedinstvenu kombinaciju modernih i tradicionalnih elemenata i publici pružila nezaboravni doživljaj.

Valja uzeti u obzir da su ovdje navedene informacije potpuno izmišljene i ne predstavljaju stvarne događaje i rezultate finala Eurosonga. Detalji su rezultat mašte i kreativnosti", prenosi 24sata.hr. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije