Cetinski nije imao snage da ode na dženazu Ibrahimu: Nisam ja bitan

Radiosarajevo.ba
Cetinski nije imao snage da ode na dženazu Ibrahimu: Nisam ja bitan
FOTO: Screenshot / Tony Cetinski
Tony Cetinski (48) proteklog je petka svojim Mercedesom naletio na Ibrahima Kevljanina (62). Porodica preminulog još nije osobno izrazio saučešće, ali je to učinio preko RTL-a i objave na društvenoj mreži.

"Nikako se ne osjećam. Ali ja uopće nisam bitan. Nije bitno kako se ja osjećam. Ja cijelo vrijeme razmišljam kako se osjeća obitelj pokojnika i to mi je cijelo vrijeme u glavi" kazao je pjevač za RTL.

Njegove odvjetnica Gordana Grubeša napomenula je da o detaljima samog incidenta ne smije pričati jer je policijska istraga tajna.

Cetinski niti iko iz njegove porodice nije došao na sahranu preminulom Kevljaninu, poznatom pod nadimkom Braco. O dolasku je, kaže, dugo razmišljao.

"Nisam mogao skupiti snage. Ne mogu. Skršen sam. Nisam uopće u Rovinju niti u Istri i nisam dobro. Ne želim da se ikome desi ovo što se desilo meni, pa čak ni onima koji se usude grozne stvari insinuirati", rekao je Tony.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije