Čestitke mladencima: Objavljene nove fotografije i video s vjenčanja Mahire Ahmiš

10
Radiosarajevo.ba
Čestitke mladencima: Objavljene nove fotografije i video s vjenčanja Mahire Ahmiš
Foto: Senzacija.ba / Detalji s vjenčanja Mahire Ahmiš i Saladina Hajdarpašića

Mahira Ahmiš objavila je jučer na društvenim mrežama kako se udala za Saladina Hajdarpašića.

Lijepa Mahira Ahmiš udala se najprije po vjerskim propisima u džamiji a onda je obavljeno tzv. građansko vjenčanje u općini Ilidža. Nakon ceremonije u općini, mladenci su se uputili prema hotelu na Stupu, gdje je bilo zakazano slavlje povodom njihovog braka.

Atmosfera na njihovom vjenčanju bila je ispunjena radošću i ljubavlju, a svi prisutni su svakako doprinijeli stvaranju nezaboravnih trenutaka za Mahiru i Saladina.

Zelene beretke okupile se u bivšoj Dobrovoljačkoj: Odata počast poginulim saborcima

Zelene beretke okupile se u bivšoj Dobrovoljačkoj: Odata počast poginulim saborcima

Neka njihova ljubav bude trajna i ispunjena srećom u svim fazama njihovog zajedničkog života.

Lijepa Mahira Ahmiš osvojila je srca mnogih kao brižna supruga Eseda Ahmiša koji je bolovao i kasnije (u martu 2022.) preminuo nakon dugogodišnje borbe s multipla sklerozom. Njihovu borbu iskreno i često dokumentirala je na društvenim mrežama.

Mahira je uoči vjenčanja na Facebooku objavila vrlo emotivne poruke. Prvo je otkrila kako "neće san na oči", a prije toga je napisala:

"Naučila sam da budem jaka. Sad je vrijeme da budem sretna", što je poruka koja je naišla na brojne poruke podrške i više od dvije hiljada lajkova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije