Celine Dion više ne može ustati iz kreveta

4
Radiosarajevo.ba
Celine Dion više ne može ustati iz kreveta
Foto: Profimedia / Celine Dion

Muzička diva zbog problema sa zdravljem izgubila je previše tjelesne mase, a više se, prema nekim izvorima, ne može ni kretati. Zbog svega toga mogla bi se na neko vrijeme povući iz svijeta muzike.

Slavna kanadska pjevačica, Celine Dion još je uoktobru prošle godine zabrinula obožavatelje otkazavši najavljivane koncerte u Las Vegasu, a nedavno ih je odgodila još nekoliko.

Razlog tome su zdravstveni problemi muzičke dive koja se bori s jakim i dugotrajnim grčevima u mišićima, a njezina bliska prijateljica sada je javno progovorila o njezinom zabrinjavajućem zdravstvenom stanju, prenosi News.in.

Važna obavijest iz GRAS-a: Danas će doći do privremene obustave saobraćaja u Sarajevu

Važna obavijest iz GRAS-a: Danas će doći do privremene obustave saobraćaja u Sarajevu

Pjevačica, naime, više ne može ustati iz kreveta niti se kretati zbog jakih i paralizirajućih bolova u nogama i stopalima - otkrio je izvor dodavši kako je Celine značajno smršavila te je vrlo slaba zbog čega teško brine o svojoj djeci, 11-godišnjim blizancima Eddyju i Nelsonu.

"Ne poboljša li se stanje pjevačici, mogla bi se povući iz muzičkog svijeta na nekoliko mjeseci do godinu dana što bi joj moglo teško pasti - iako je okružena s porodicom koja joj pruža najveću podršku", pretpostavlja isti izvor, a prenosi Gloria.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

"Slomljeno mi je srce. Moj tim i ja radili smo na pripremama za nastupe posljednjih osam mjeseci i strašno me rastužuje što ih ne mogu održati ovog novembra", podijelila je bol koju osjeća s vjernim obožavateljima pjevačica o čijem inspirativnom životu je snimljen film "Aline Valérie Lemercier" uoči otkazivanja turneje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije