Catherine Middleton u haljini s potpisom srbijanske dizajnerice

2
Radiosarajevo.ba
Catherine Middleton u haljini s potpisom srbijanske dizajnerice
Foto: Instagram/ Royalfashionpolice / Catherine Middleton

Catherine Middleton i princ William nastavili su svoju turneju po Karibima, a rajski Belize zamijenili za prekrasnu Jamajku.

Vojvotkinja od Cambridgea oduševila je svojim modnim izborima, a posebice zapanjujućom žutom kreacijom srbijanske dizajnerice s londonskom adresom Roksande Ilinčić čiji se autorski potpis prepoznaje po haljinama jarkih boja i laskavih krojeva.

Catherine Middleton po Kingstonu je prošetala u haljini nadahnutoj modelom Brigitte u žutoj boji po uzoru na onu sa zastave Jamajke. Riječ je o jarkoj nijansi koja tako dobro stoji brinetama, ali u kojoj je nemoguće ostati nezamijećen gdje god se nalazili.

SDA usvojila 13 zaključaka: "Pozivamo Trojku da prestanu gaziti dostojanstvo bošnjačkog naroda"

SDA usvojila 13 zaključaka: "Pozivamo Trojku da prestanu gaziti dostojanstvo bošnjačkog naroda"

Midi haljina sa suknjom A kroja i kratkim rukavima saliveno je pristajala vojvotkinji koja ju je sparila s bijelom Salvatore Ferragamo torbicom i decentnim Sezane naušnicama.

Figuru je produžila osebujnim parom Aquazzurinih Cece salonki s potpeticom od 10,5 centimetara, piše Zadovoljna.hr.

Iste štikle nosila je i na aerodromu dok su polijetali za Jamajku, a kombinirala ih je s bijelim hlačama predimenzioniranih nogavica Alexandera McQueena, bijelom Mulberry torbicom i crvenim vintage blejzerom Yvesa Sainta Laurenta.

Ovaj blejzer vojvotkinja je kupila prije dvadesetak godinatokom studija na sveučilištu St. Andrews gdje je upoznala svojeg supruga princa Williama.

Svoju opušteniju stranu Catherine Middleton pokazala je u kolijevki regge muzike – četvrti Trench Town u Kingstonu koju je posjetila u ležernijoj kreaciji.

Prepustila se muzici i neodoljivim ritmovima u prugastoj haljini bez rukava u kakvoj se rijetko kada pojavljuje u javnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije