Cardi B rodila još jedno dijete: Objavila je sretne vijesti na Instagramu

2
Radiosarajevo.ba
Cardi B rodila još jedno dijete: Objavila je sretne vijesti na Instagramu
Foto: Screenshot/Instagram / Cardi B i njeno dijete

Cardi B i Offset su dočekali svoje treće dijete zajedno. Danas je Cardi na Instagramu objavila niz fotografija svoje novorođene djevojčice.

"Najljepša mala stvar," napisala je reperka u opisu uz roze srce i cvijetne emotikone. Devetog septembra 2024. godine dodala je otkrivajući datum rođenja bebe, subotu, 7. septembar.

Cardi i Offset su već bili roditelji kćerci Kulture, koja ima 6 godina, i sina Wavea, koji ima 3 godine. Ipak, još uvijek nisu otkrili ime svog novog djeteta, ali je Cardi podijelila šarmantnu kolekciju fotografija iz bolnice.

Nakon Bjelašnice i Jahorine zabijelila se još jedna bh. planina

Nakon Bjelašnice i Jahorine zabijelila se još jedna bh. planina

Na jednoj fotografiji, Offset drži novorođenče u naručju dok njegova dvoje druge djece stoje pored njega i posmatraju. Također je objavila preslatki video u kojem drži bebu u naručju dok sluša muziku. Reperka je prvotno objavila svoju trudnoću dan nakon što je podnijela zahtjev za razvod od Offseta.

Objavljujući fotografiju na kojoj nosi crvenu haljinu i pokazuje trudnički trbuh, Cardi je početkom augusta napisala na Instagramu: "Svaki kraj donosi novi početak! Izuzetno sam zahvalna što sam ovu sezonu mogla dijeliti s tobom, donio si mi više ljubavi, više života i najviše od svega, obnovio moju snagu! Podsjetio si me da mogu imati sve!

Haos na koncertu pjevačice Cardi B: Fan je polio pićem, ona ga gađala mikrofonom

Haos na koncertu pjevačice Cardi B: Fan je polio pićem, ona ga gađala mikrofonom

"Podsjetio si me da nikada ne moram birati između života, ljubavi i svoje strasti! Volim te jako puno i jedva čekam da vidiš šta si mi pomogao da postignem, šta si me potaknuo da uradim! Tako je mnogo lakše prolaziti kroz životne prepreke, promjene i testove ležeći, ali ti, tvoj brat i tvoja sestra ste mi pokazali zašto se isplati boriti!"

Cardi je podnijela zahtjev za razvod dan ranije u julu nakon šest godina braka. Predstavnik reperke potvrdio je vijest o razvodu za PEOPLE rekavši: "To nije zbog glasina o prevari, već se radi o nečemu što se dugo vremena pripremalo."

Par je počeo da se viđa 2017. godine i imao je povremenu vezu. Nakon što su se vjenčali te iste godine, par se kratko razdvojio krajem 2018. godine.

Ponovo su obnovili svoju romansu ubrzo nakon toga, ali su se opet razdvojili u septembru 2020. godine kada je Cardi podnijela zahtjev za razvod na sudu u Atlanti. Otprilike dva mjeseca kasnije, u novembru, Cardi je povukla zahtjev za razvod i pomirila se s Offsetom.

Par je dobio svoje prvo dijete zajedno, Kulture Kiari Cephus, 10. jula 2018. godine. Tri godine kasnije, 4. septembra 2021. godine, dočekali su sina Wave Set Cephus, piše Unilad

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije