Britney Spears objavila fotografiju snimljenu u Hrvatskoj

2
Radiosarajevo.ba
Britney Spears objavila fotografiju snimljenu u Hrvatskoj
Foto: Variety / Britney Spears

Britney Spears objavila je fotografiju iz Rovinja na svom Instagram profilu i izazvala razne reakcije.

Hrvatska je omiljeno mjesto za odmor brojnim slavnim osobama pa se niko ne bi začudio da navrati i Britney Spears. Pjevačica je zbunila svoje fanove objavom fotografije jednog hrvatskog grada pa su neki i pomislili da se nalazi u Hrvatskoj.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Naime, Britney je objavila fotografiju uskog prolaza s pogledom na more, a koja je snimljena u Rovinju. Neki su pomislili da se sama Britney uputila u Hrvatsku, no čini se da je pjevačica ipak samo primijetila zanimljivu fotografiju na internet, te ju je podijelila, zajedno s imenom autora.

U komentarima su se ljudi odmah počeli raspitivati gdje se nalazi mjesto s fotografije, a Britney su se javili i brojni fanovi iz Hrvatske.

Budući da se nedavno riješila nametnutog skrbništva svog oca Jamieja, Britney može putovati kamo god joj srce poželi, a kako joj je ova fotografija očito zapela za oko, možda odluči prelijepi Rovinj vidjeti i uživo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije