Novi skandal: C. Ronaldo vara Georginu, zanosnu manekenku zvao u svoj hotel

Radiosarajevo.ba
Novi skandal: C. Ronaldo vara Georginu, zanosnu manekenku zvao u svoj hotel
Christiano Ronaldo (32) našao se ponovno u središtu ljubavnog "skandala". U javnost su, naime, procurile poruke koje je Cristiano slao manekenki za donje rublje, Rhian Sugden (31).

"Nazvat ću te za sat vremena ako mi pošalješ svoj privatni broj. Ja sam u hotelu", jedna je od brojnih poruka koju je slavni nogometaš uputio manekenki. 

Dopisivanje je trajalo sve dok njen zaručnik Oliver Mellor nije saznao što mu djevojka radi u slobodno vrijeme. Odlučio je Ronaldu poslati poruku u kojoj mu je poručio da prestane s dopisivanjem.

"Bili su prijatelji, ali ju je često znao zatrpavati eksplicitnim porukama, iako mu je više puta rekla da ima zaručnika. Ignorirao je to sve dok mu se on osobno nije javio i upozorio ga da prestane", otkrio je izvor za The Sun.

Cristiano ima četvero djece. Najstarije dijete mu je sin Cristiano Ronaldo Jr. (7), a identitet njegove majke je i dalje nepoznat. Zvijezda Reala prošle godine je dobila blizance Evu Mariju i Matea koje mu je rodila, također nepoznata, surogat majka u SAD-u. Njegova djevojka Georgina Rodriguez (22) prije nekoliko mjeseci je rodila kći Alanu Martinu. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije