Susret s Papom: Brigitte Macron iznenadila odjevnom kombinacijom

Radiosarajevo.ba
Susret s Papom: Brigitte Macron iznenadila odjevnom kombinacijom
Prva dama Francuske zna da svaka situacija zahtijeva drugačiji modni izražaj pa je za posjetu papi odbacila farmerice skinny kroja i uskočila u boju u kojoj je rijetko viđamo.

Plava, žuta, bijela, crvena, bež, ružičasta…, supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona uvijek je savršeno dotjerana, a kad su kostimi, haljine i blejzeri u pitanju, redovno bira vedre boje u kojima će biti zapažena.

Ipak 65-godišnjakinja čiji stil Francuskinje obožavaju, za jedno posebno putovanje napravila je malu iznimku i u kofer spakirala komade u boji koja je na glasu kao najelegantnija.

Naime, predsjednik i njegova Briggite ovih dana nalaze se u Italiji gdje su imali priliku upoznati papu Franju, s kojim je Emmanuel pričao iza zatvorenih vrata.

Kako izvještavaju strani mediji, papa i francuski predsjednik govorili su o stanju u Europi, izbjeglicama, ratu i problemima u svijetu, a primijećeno je i da je Macronu papa posvetio punih 57 minuta, duplo više nego Trumpu.

Elegantna Brigitte pred papu je stupila u šik svilenoj haljini u crnoj boji, koju zaista rijetko bira, a profinjen dojam pojačala je kosom skupljenom u nisku punđu.

Ovaj outfit zgodne Francuskinje uveliko odskače od njenog uobičajenog stila, haljina u vedrim bojama i farmerice skinny kroja u spoju s blejzerima, no pokazuje da se, za razliku od nekih drugih prvih dama, Briggite zna prilagoditi svakoj situaciji.

Brigitte Marcon - undefined
Foto: Profimedia / Brigitte Marcon
 
 
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije