Breskvica se obratila članici žirija koja joj je dala nula bodova pa dobila negativne komentare

0
Radiosarajevo.ba
Breskvica se obratila članici žirija koja joj je dala nula bodova pa dobila negativne komentare
FOTO: Screenshot / Breskvica

Breskvica je tokom svog prvog gostovanja poslije finala takmičenja "Pjesme za Euroviziju 2024", iskreno govorila o svom učešću, plasmanu i glasovima.

Negodovanje javnosti nakon finalne večeri "Pjesme za Evroviziju", održanog 2. marta, ne stišava se. Dok jedan dio Srbije raduje se nastupu Teya Dore i "Ramonde" u Malme, drugi dio kao jedinog predstavnika vidi Anđelu Ignjatović Breskvicu i "Gnezdo orlovo". 

Breskvica je prvi put je nakon finala direktno prokomentarisala odluku Ivane Rašić poznatije kao Sajsi MC, koja je njen performans ocenila sa 0 bodova.

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Tako je na pitanje Ognjena Amidžića "šta bi poručila Sajsi", odgovorila je da bi joj poručila da se nadam da joj niko nikad u životu neće dati nula bodova.

@razvedenamajka

#fyp #viral #tiktok #srbija #trending #bresvica

♬ original sound - razvedenamajka

"Moja dužnost nije da bilo kome šta objašnjavam, ja sam bila dio stručnog žirija, koji glasa po predviđenoj proceduri i ne vidim prostor da se dalje vodi polemika" poručila je za Telegraf Ivana ranije.

Na društvenim mrežama su reakcije na njen odgovor podijeljene. Dok jedni misle da je odgovorila odmjeno i poslala dobru poruku, mnogi misle da pjevačica jednostavno ne zna priznati poraz te da se ponaša djetinjasto.

"Šta je sa ostalim kandidatima koji nisu dobili nijedan bod, nisi posebna", "Ajde idi plači", "Uvijek neko mora da izgubi, ostane bez poena... A njena reakcija govori koliko djetinjasto razmišlja", "Jaoo dobrica žrtva što nije pobedila pa nisi se jedina takmičila", pisali su korisnici društvenih mreža.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije