Brazilska odbojkašica: Slikama zarađujem 50 puta više nego odbojkom

3
Radiosarajevo.ba
Brazilska odbojkašica: Slikama zarađujem 50 puta više nego odbojkom
Foto: Instagram / Keyla Alves Ramalho

Brazilska odbojkaška reprezentativka Keyla Alves Ramalho, poznatija samo kao Key Alves, velika je zvijezda društvenih mreža. 

Na Instagramu ima 2,3 miliona pratitelja, a nedavno je otkrila da joj najveća zarada dolazi upravo od društvenih mreža i OnlyFansa, gdje dijeli svoje fotografije i snimke.

"Sviđalo mi se to ili ne, to mi danas donosi najveći novac. Smatram se sportašicom, manekenkom, influencericom, poslovnom ženom i poduzetnicom", rekla je odbojkašica u razgovoru za O Globo.

Na spomenutoj stranici kaže da dijeli samo fotografije i snimke kakve bi objavila u nekom časopisu za modele. Golotinje, kaže, nema.

"Fotografije koje objavljujem na svojoj stranici OnlyFans u potpunosti su nastale laganim i nadasve profesionalnim sesijama. Bez golotinje ili nečeg sličnog. Tko god to tražio na mom profilu, neće to pronaći", rekla je Ramalho te dodaje:

"Na digitalnim platformama zarađujem oko 50 puta više nego na odbojci. Još više na OnlyFansu jer je mjesečna cijena 16 eura fiksna".

Key igra za ženski odbojkaški klub Osasco Voleibol Clube, čije je sjedište u Osascu u Brazilu. Iako ima i influencersku i manekensku karijeru, sebe i dalje opisuje kao profesionalnu sportašicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije