Brad posjeduje šokantne snimke koje bi Angelini mogle oduzeti djecu?

Radiosarajevo.ba
Brad posjeduje šokantne snimke koje bi Angelini mogle oduzeti djecu?
EPA / Arhiv
Holivudska glumica Angelina Jolie pojavila se prvi put u javnosti otkako je objavljena vijest da se razvodi od Brad Pitta sa kojim je bila 12 godina u vezi.

Prije nje u javnosti je snimljen Brad Pitt na premijeri filma "Moonlight", čiji je Brad izvršni producent.

Nakon razvoda prvi put se oglasila i Angelina Jolie.

"Posao DCFS-a je da se pobrine da djeca budu na sigurnom i u sigurnoj situaciji. Kako smo rekli ranije, pravni sporazum o najboljim interesima djece je prihvaćen i potpisan sa obje strane", navodi se u saopćenju Angelinih glasnogovornika, prenosi Cosmopolitan.

Ona je već ranije navela da če poduzeti sve mjere da zaštiti zdravlje njene porodice. Nakon što joj je DCFS pomagao 8 mjeseci, Angelina navodi da je zadovoljna što su njena djeca na sigurnom i na mjestu gdje njihove rane mogu zacijeliti.

Podsjećamo, Angelina Jolie je nakon razvoda od Brad Pitta zatražila starateljstvo nad djecom. U medijima su se pojavili navodi da postoje šokantni snimci koji bi Angelini mogli oduzeti starateljstvo.

Snimci koje navodno posjeduje Brad Pitt bi mogli osramotiti slavnu glumicu i pomoći Bradu da dobije starateljstvo, navodi The Sun.

"Vjerujemo da postoje Anđelinini audiosnimci koji bi bili dinamit za nju kada bi bili objavljeni. Niko ne želi da 'igra prljavo', ali Anđelina i njen tim su čvrsto riješili da diskredituju Breda kako on ne bi dobio starateljstvo nad djecom", rekao je izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije