Brad Pitt očajan: Starateljstvo nad djecom još uvijek nije dogovoreno

Radiosarajevo.ba
Brad Pitt očajan: Starateljstvo nad djecom još uvijek nije dogovoreno
Foto: EPA / Brad Pitt
Iako se fokusirao na posao, te snima filmove, Brad Pitt i dalje nije sretan. Već godinu dana nije posegnuo za alkoholnim pićem, na što je itekako ponosan, no razdvojenost od djece teško mu pada.

Punih 14 mjeseci prošlo je otkako je Angelina Jolie podnijela papire za razvod od holivudskog zavodnika Brada Pitta, ali i godina dana otkako se on odvikao od alkohola. U tom periodu, 53-godišnji glumac odlučio se fokusirati na posao, ali, koliko god se trudio, činjenica da je razdvojen od svoje djece, teško mu pada.

Otac 16-godišnjeg Maddoxa, 13-godišnjeg Paxa, 12-godišnje Zahare, 11-godišnje Shiloh i devetogodišnjih blizanaca Knoxa Vivienne, trudi se svim silama dogovoriti s bivšom suprugom, 42-godišnjom glumicom Angelinom Jolie, o zajedničkom skrbništvu.

Nakon što se šuškalo da je u vezi s kolegicom Kate Hudson, a potom i s monegaškom princezom Charlotte Casiraghi, to se pokazalo neistinitim, jer glumac je trenutno isključivo fokusiran na svoju djecu.

U nedavnom intervjuu za New York Times, i sama je Angelina progovorila o tome kako se djeca nose sa cjelokupnom situacijom.

"Nikome nije lako. Ovo je iznimno teška situacija, a jedino želim da je moja porodica zdrava i sretna. Napokon su malo bolje. U svemu mi itekako pomažu. Pravi smo tim. Oni su moji najbolji prijatelji i nikada niko u mom životu nije bio toliko uz mene koliko su oni"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije