Brad i Angelina zajedno u Londonu s djecom

Radiosarajevo.ba
Brad i Angelina zajedno u Londonu s djecom
Nakon informacije da su se Brad Pitt i Angelina Jolie sa svoje šestero djece ponovo susreli u Londonu, američki mediji špekuliraju da li se radi o novom zaokretu u njihovoj vezi.

Hollywood life je izvijestio da je susret bio, ipak, kratak, ali je veoma razveselio  Pitta. Kada je saznao da će Angelina Jolie biti u Londonu s njihovom djecom u isto vrijeme kad on, preklinjao je bivšu suprugu da mu omogući susret s djecom.

Angelina je, prema ovim izvještajima, uslišala njegovu želju i mogućnost da vidi djecu napunila ga je pozitivnom energijom, kaže blizak izvor ovom donedavnom hollywoodskom paru.

"Brad je koristio odmor u Europi kako bi doveo u red svoj život  nakon razvoda, a susret s djecom mu je zbilja pomogao. Sada se vratio doma i ima sasvim novi pogled na svoju budućnost, karijeru i život",  kaže blizak Bradov prijatelj.

Par je očito shvatio kako mora zaboraviti na nesuglasice i djecu staviti na prvo mjesto. Angelina sve više popušta i dopušta Bradu da djecu vidi češće. 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije