Božo Vrećo održao nezaboravan koncert u Banjoj Luci: "Dubok naklon voljeni moji"

1
Radiosarajevo.ba
Božo Vrećo održao nezaboravan koncert u Banjoj Luci: "Dubok naklon voljeni moji"
Foto: Facebook / Božo Vrećo

Poslije izanrednih koncerata koje je nedavno održao u Puli i Osjeku u Hrvatskoj, sinoć. 6. septembra cijela Banja Luka je s njim pjevala.

Riječ je o unikatnom bh. umjetniku Boži Vreći, koji ne prstaje da oduševljava javnost. 

Cijela tvrđava Kastel, uživala u emotivnim sevdalinkama, ali i onim zabavnijim programom uz ples i vrlo dobro poznati Božin performans. 

Zukan Helez: 'Pozivam Dodika da se okani ćorava posla i da zajedno počnemo raditi'

Zukan Helez: 'Pozivam Dodika da se okani ćorava posla i da zajedno počnemo raditi'

Nakon spektakularnog koncerta, Božo s obratio pubici sa posebnom zahvalom. 

"Nevjerojatna noć i čarobni preemotivni momenti sa koncerta na Kastelu, Banja Luka i moj Dubok naklon voljeni moji", kazao je princ sevdaha, kako ga mnogi nazivaju.

Nevjerojatna noć i čarobni preemotivni momenti od sinoć sa koncerta na Kastelu, Banjaluka u mom ♥️Dubok naklon voljeni moji! Najljepše fotke moj divni @indirphotography ❤️‍🔥📸♥️♥️♥️♥️♥️🏰

Posted by Vreco Bozo on Thursday, September 7, 2023

Također na svom Instagram profilu uz divne objave fotografija je napisao da "živi ljubav":

"Krenuo sam odmah poslijee koncerta i fotografisanja sa svima vama doma, tačno u ponoć i cijelo vrijeme sam razmišljao što je supersila koju imamo, to je Ljubav i ja je živim sve ove godine.
Progutao sam sve aždaje i sve troglave nemani koje su mi htjele na bilo koji način nauditi, upravo Ljubavlju. Zato volite volite jače od svih zala na ovom svijetu, čujete li me, ljubav je Božansko u nama", emotivno se izrazio Božo Vrećo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije