Božo Vrećo očarao izvedbom sevdalinke: 'Ljudima treba moj glas i to je dar od Boga...'

3
Radiosarajevo.ba
Božo Vrećo očarao izvedbom sevdalinke: 'Ljudima treba moj glas i to je dar od Boga...'
Foto: Printscreen / Božo Vrećo

Božo Vrećo, bosanskohercegovački interpretator sevdalinki, na svom Facebook profilu podijelio je video u kojem je prikazano emotivno izvođenje sevdalinke.

Na videu je prikazano kako zajedno sa ženom na Lukomiru izvodi sevdalinku Mehmeda majka budila koju originalno izvodi Meho Puzić.

Može se vidjeti kako se žena, ponesena emocijama od izvedbe, rasplakala dok su skupa pjevali sevdalinkz.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

"U životu imate trenutke kada vas ljudi poistovjećuju sa onim što vaša duša jeste, za mene je cijeli život bila i jeste pjesma. Gdje god da dođem, ljudima treba moj glas i to je dar od Boga kome sam beskrajno zahvalan. U Lukomir kad sam došao jučer jer je to moje omiljeno mjesto, svi su me tako prigrlili i voljeli, a ovaj trenutak je bio poseban po mnogo čemu, njena tanana radost da joj pustim glas, njene suze koje karasevdah izmami i ta čarobnost nečega u nama što imamo da podijelimo drugom, da damo ljubavi, nježnosti, utjehe u ovom užurbanom samoživom svijetu.

Ne zaboravite emocije su te koje nas čine demijurškim i božanskim i ovaj trenutak to jeste. Evo, to vam je S E V D A H ako tražite definiciju. Kakva LJUBAV!", napisao je Božo Vrećo u opisu na Facebooku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije