Božo Vrećo obavijestio fanove: Haljina je prodata

Radiosarajevo.ba
Božo Vrećo obavijestio fanove: Haljina je prodata
Foto: Admir Kuburović / Radiosarajevo.ba / Božo Vrećo u ružičastoj haljini se pojavio na "bosanskom ćilimu"

Popularni interpretator sevdaha novijeg doba, Božo Vrećo na svom Instagram profilu objavio je fotografiju te obavijestio svoje fanove da je haljina koju je nosio prve noći na Sarajevo Film Festivalu prodata za 1.000 KM, te da će novac biti uručen Centru za slijepu djecu.

Božo Vrećo u ružičastoj haljini se pojavio na "bosanskom ćilimu" 

Božo Vrećo prodaje haljinu u kojoj je šetao crvenim ćilimom, pojasnio i zašto

"Haljina je prodata u Holandiju i 1.000 KM će biti uručeno Centru za slijepu djecu. Kakva radost ljudi moji dragi. Motiv mješovitog kola sa stećka istetovirao sam da me uvijek sjeća na taj trenutak, a isti takav motiv je bio na mojoj pink haljini sa SFF-a koja uskoro putuje svom vlasniku, a samo to je bila svrha svega, humanost! Humana gesta nas čini dobrim ljudima, da drugima pomognemo i znajte broji se samo ono što date ne ono što dobijete zauzvrat. Hvala za ljubav, hvala za sve lijepe riječi i jako sam sretan jer sam i ovaj put uspio u svojoj nakani da dobro uvijek bude iznad svakog zla koje je oko nas i znajte, uvijek je jača moja Svjetlost od svih tama", napisao je Vrećo pored fotografije. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije