Bosanac ponovo šokirao gledaoce: Fulao sam. Ovo mi je najveća greška u životu

5
Radiosarajevo.ba
Bosanac ponovo šokirao gledaoce: Fulao sam. Ovo mi je najveća greška u životu
Foto: RTL / Jasmin i Sanela

Bosanac Jasmin izazvao je brojne reakcije u prošloj emisiji 'Brak na prvu', a čini se da je nastavio slično i u novoj epizode ove RTL-ove emisije.

Napomenimo da je ovo planetarno popularan show koji se sastoji iz sociološkog eksperimenta u kojem se dvoje potpunih stranaca upozna na vlastitom vjenčanju, a tek onda počinje njihova ljubavna avantura života zvana "Brak na prvu".

U prvoj epizodi, Jasmin je, nakon što je vidio Sanelu, izjavio:

Muriz Memić nakon saslušanja u policiji: Ovo je sve farsa Hasana Dupovca

Muriz Memić nakon saslušanja u policiji: Ovo je sve farsa Hasana Dupovca

"Pojavila se žena na zalasku svog života. Umjesto klika, dogodio se antiklik. Ovo mi je najveća greška u životu".

U novoj epizodi, mladenci su ostali sami, a Jasmin je otkrio kako se osjećao neugodno u svojoj koži.

"Kad je došla rodbina da bi joj dali beskompromisnu podršku, to mi je napravilo blackout, odmah sam reagirao, ustao i rekao si da idem naći nekoga odgovornog", rekao je mladoženja koji je tražio razgovor s nekim iz produkcije, a mladenka i uzvanici još nisu bili svjesni drame koju je proživljavao.

Izrevoltirani Jasmin nije bio zadovoljan što ga je kamera snimala tokom razgovora s produkcijom. Ustao se i otišao, jednako kao i s glavnog stola gdje je ostavio mladenku.

"Ja nisam za ovo. Nisam ovo nikako ovako zamišljao. Pojavila se žena koja ima 38 godina, na zalasku svog života. Čekao sam taj klik, no umjesto klika, dogodio se antiklik", rekao je i nastavio:

"Nije ovo za mene, ne želim je zavlačiti. Ne želim niti stajati pokraj nje. Totalno sam imao pogrešnu percepciju o ovom. Vidim da je ona dobra osoba i da sve priželjkuje… Fulao sam, ovo mi je najveća greška u životu".

Gledaoci su na RT-ovoj stranici, kao reakciju, napisali:

"I gledateljima se desio antiklik s tobom. Sve pet!", "Ti si dobio Bingo. Žena je ok. Ti nisi kliknuo ne sviđa ti se i pakuj se jarane..Ima puno boljih od tebe", "Nemoj plakati ženo draga, budi sretna sto je otišao. Sjedi kumom i bratom i napravite party.".

U to vrijeme mladenka je sjedila sama za stolom, piše 24sata.hr.

"Ništa mi nije rekao, samo se ustao i otišao. Odjednom skužimo da muža nema, da je nestao"rekla je Sanela, a njen brat je dodao:

"Gledala je u nevjerici, sve se raspalo. Sve o čemu je maštala, nadala se, u jednom trenutku, on je to sve srušio".

Sutradan su Sanela i Jasmin razgovarali o svemu što se dogodilo, a on joj je priznao kako mu je bio šok kad je shvatio koliko je ona ozbiljnije od njega shvatila ovaj eksperiment.

"Ja sam isto želio nekoga upoznati, ali nisam mislio da ću naletjeti na osobu koja je u tome sto posto".

Sanela je bila vrlo iskrena.

"Otvorena srca ušla sam u ovo u nadi da će se dogoditi ljubav, ali ako ne bude tako, dogodit će se prijateljstvo i neka lijepa priča", rekla je i dodala da će podržati Jasmina što god bude odlučio, a on je odlučio ostati još sedam dana da bi kasnije ipak krenuli na medeni mjesec.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije