Blake Shelton proglašen najseksipilnijim muškarcem na svijetu

Radiosarajevo.ba
Blake Shelton proglašen najseksipilnijim muškarcem na svijetu
Blake Shelton, poznati američki glumac, tekstopisac, country pjevač i muzički producent proglašen je najseksipilniji muškarac na svijetu ove godine, prema izboru časopisa People Magazine.

Shelton, koji je rodom iz Oklahome, deset godina je bio uspješan country pjevač, a 2011. godine pružena mu je prilika da bude sudija i mentor talentovanim pjevačima u NBC-jevom reality showu The Voice, prenosi CNN.

Za People je kazao kako jedva čeka da počne zadirkivati svog kolegu iz reality showa, frontmena grupe Maroon 5 Adama Levinea osvojenom titulom, kojom je Levine okićen 2013. godine.

"Ne kanim se prema ovoj tituli odnositi skromno pout Hugh Jackmana i njemu sličnih. Ljudi će me zamrziti koliko ću se hvalisati", kazao je smijući se Šelton.

Pjevač je bio u braku s country pjevačicom Mirandom Lambert, a posljednje dvije godine u ljubavnoj je vezi s pop pjevačicom Gwen Stefani.

Za časopis je otkrio kako ga je upravo Gwen potaknula da prihvati titulu najseksepilnijeg muškarca na svijetu.

Prije njega su titulu s ponosom nosili Dwayne Johnson, Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Harison Ford, Ryan Reynolds i David Beckham.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije