Bivšem vjereniku indijske glumice Pratyusha Banerjee izgubio se svaki trag

Radiosarajevo.ba
Bivšem vjereniku indijske glumice Pratyusha Banerjee izgubio se svaki trag
Rahul Raj Singhom bivši vjerenik tragično nastradale indijske glumice Pratyusha Banerjee, nestao je odmah nakon što je policija izdala nalog za njegovo hapšenje zbog sumnje da je podstrekivao samoubistvo indijske glumice.

Kako piše Blic, samo četiri mjeseca od tragičnog samoubistva bivše zvijezde indijske serije "Mala nevjesta", policija je prikupila dovoljno dokaza za hapšenje glumičinog vjerenika Rahul Raj Singhoma, a kako prenose indijski mediji, tokom istrage, policija je razgovarala sa 63 svjedoka. Većina njih je istragu su usmjerili upravo na njega, a brojne izjave svjedoka izazvale su dosta kontroverzi u ovom slučaju.

"Veoma smo nezadovoljni načinom na koji policija vodi istragu. Nas ni o čemu ne obavještavaju, a sa druge strane, veoma su blagi prema onom ko je odgovoran za njenu smrt. Rahul Raj Singhoma nije moga tek tako da nestana, morao je imati jaku vezu u policiji", rekao je otac nastradale glumice.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije