Bivša misica se u toplesu družila s ekipom na jahti, paparazzi zabilježili sve

0
Radiosarajevo.ba
Bivša misica se u toplesu družila s ekipom na jahti, paparazzi zabilježili sve
Instagram / Olivia Culpo

Olivia Culpo, američka modna influencerica i bivša misica proteklog vikenda uživala je u suncu odmarajući u meksičkom Cabo San Lucasu.

Ova 28-godišnja ljepotica i bivša Miss Universe podijelila je fotografije s putovanja u kupaćem kostimu sa svojih 4,7 miliona Instagram pratilaca.

Zamamna brineta svoju je kosu zavezala u visoki rep i frizuru upotpunila širokom crnom trakom za kosu. Ležerno je prebacila preko sebe bijelu košulju i uživala u laganom povjetarcu strateški pozirajući u čučnju kako bi dodatno istaknula obline.

Upitala je svoje fanove sluša li još neko neprestance poput nje novi album Ariane Grande.

No, osim pažljivo fotografiranih, odabranih i uređenih fotografija na Instagramu, detaljniji uvid u Olivijin odmor pružile su paparazzo fotografije koje nisu za one slabijeg srca.

Fotografi su Oliviju uhvatili kako se zabavlja na jahti s prijateljima, kupa se, pliva s čašom u ruci, sunča... U toplesu.

Ova bivša Miss Rhode Islanda 2012. godine, a potom i Miss SAD-a, te Miss Universe 2012. godine zna da crte od kupaćeg kostima mogu uništiti svaki outfit jednom kada se vrati u grad. Stoga nije htjela riskirati loveći posljednje zrake sunca.

U Cabo San Lucasu družila se sa sestrom Sophijom i manekenkama Devon Windsor i Kristen Louelle. Zabavu je propustio njen novi dečko Christian McCaffrey (24), igrač američkog nogometa, odnosno zvijezda NFL-a, no sigurno je bacio oko na paparazzo fotografije svoje zanosne djevojke, prenosi Jutarnji list.

Njene fotografije u toplesu kako se druži s ekipom na jahti možete pogledati na OVOM LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije