Bill Gates za 'Dan djedova' emotivnom objavom otkrio šta ga je naučila nova životna uloga

0
Radiosarajevo.ba
Bill Gates za 'Dan djedova' emotivnom objavom otkrio šta ga je naučila nova životna uloga
Foto: Facebook / Bill Gates sa svojom unukom

Bill Gates je u svom elementu kao djed! Da bi obilježio Dan djedova u nedjelju, suosnivač Microsofta podijelio je fotografiju na kojoj čita knjigu "Kako čuvati djeda" autorke Jean Reagan svojoj unuci Leili, dok je sjedila u naručju njegove kćerke Jennifer Gates.

U opisu svog posta, Gates je razmišljao o tome šta ga je uloga djeda naučila. "Postati djed dalo mi je potpuno novu perspektivu da vidim svijet", rekao je Gates, koji ima 67 godina. "To me motivira da se pobrinem da moja unuka - i sva naša unučad - naslijedi bolji svijet nego što su se rodili."

Jennifer, koja ima 27 godina, starija je kćerka Billa i njegove bivše supruge Melinde French Gates. Nekadašnji par, koji se razveo 2021. godine nakon 27 godina braka, također su roditelji sina Roryja, koji ima 24 godine, i kćerke Phoebe, koja ima 20 godina.

Romi proslavljaju svoj najveći praznik: Ovako izgleda Đurđevdan na Gorici u Sarajevu

Romi proslavljaju svoj najveći praznik: Ovako izgleda Đurđevdan na Gorici u Sarajevu

Dolazak Leile je najavljen na zajedničkom Instagram postu Jennifer i njenog supruga Nayela Nassara 5. marta. "Šaljemo ljubav iz naše zdrave male porodice", napisali su u opisu objave, na kojem su prikazani kako drže svoju bebu djevojčicu, a fokus je bio na njenim malim stopalima.

Becoming a grandparent has given me a whole new lens to see the world through. It keeps me motivated to ensure my...

Posted by Bill Gates on Sunday, September 10, 2023

Nekoliko sedmica kasnije, u aprilu, Melinda je podijelila sliku na kojoj je pored novorođenčeta.

"Nema ništa slično kao držanje svog prvog unuka", napisala je Melinda, koja ima 59 godina, uz sliku. Dodala je: "Čini se kao da sam juče držala Jenn u ovim godinama.", piše People.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije