Bild razotkrio tajno vjenčanje Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera

Radiosarajevo.ba
Bild razotkrio tajno vjenčanje Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera

Prema pisanju njemačke dnevne novine Bild, veznjak Manchester Uniteda i bivši fudbaler minhenskog Bayerna - Bastian Schweinsteiger i njegova izabranica, srbijanska teniserka, Ana Ivanović, odlučili su se vjenčati. 

Bild je saznao za tajno vjenčanje koje bi trebalo biti narednog mjeseca, a par će se navodno vjenčati u Španiji ili Srbiji. Bild piše kako je na listi gostiju i škotski teniser Andy Murray. Još uvijek nije poznato da li među zvanicama ima fudbalera Manchester Uniteda, niti koji će reprezentativci Njemačke i fudbaleri Bayerna biti pozvani na vjenčanje. 

O vjenčanju se sve glasnije počelo pričati nakon što se aktuelna osvajačica Australian Opena Angelique Kerber pohvalila čestitkom od Ane i Bastiana. 

"Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger su mi poslali fotografiju s čestitkom. Ana je jedna od mojih najboljih prijateljica na touru. Njih dvoje su tako slati, jedva čekam njihovo vjenčanje", rekla je Kerber. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije