"Boys, boys": Kako danas izgleda Sabrina, nekadašnji seks-simbol pop muzike

Radiosarajevo.ba
"Boys, boys": Kako danas izgleda Sabrina, nekadašnji seks-simbol pop muzike
FOTO: Screenshot / Sabrina Salerno

Sigurni smo da se mnogi od vas sjećaju zgodne Italijanke Sabrine Salerno koja je svjetsku popularnost doživjela osamdesetih godina, nakon hita "Boys, boys".

Ona u spotu za ovu pjesmu snimljenu 1987. pleše u izazovnom kupaćem kostimu, a njena slava se dogodila bukvalno preko noći.

Upravo zbog toga, lijepa Italijanka je počela da se bori s depresijom.

Devedesetih je riješila da promjeni imidž, jer više nije željela da je prati reputacija prelijepe i prezgodne i zbog toga se posvađala s menadžmentom.

Tada je objavila novi album i prvu pjesmu na italijanskom, ali zbog sukoba nije imala podršku svoje diskografske kuće. Album je doživio neuspjeh, a Sabrina je prekinula saradnju s izdavačima i menadžmentom.

Nedugo potom, povukla se iz javnosti i s porodicom nastavila život na selu.

Nekoliko puta je pokušavala da se vrati na staze stare slave, a i dan danas se bavi pjevanjem.

Sabrina Salerno napunila je 51 godinu, a mnogi komentarišu da izgleda jednako kao u popularnom spotu koji je snimila davnih osamdesetih godina.

Sabrina je veoma aktivna na društvenim mrežama gdje objavljuje fotografije u bikiniju i može se primijetiti da izgleda fenomenalno.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije