Bila je najljepša žena Jugoslavije, a sada je prozivaju da je pretjerala sa estetskim operacijama

1
Radiosarajevo.ba
Bila je najljepša žena Jugoslavije, a sada je prozivaju da je pretjerala sa estetskim operacijama
Foto: Screenshot/YouTube / Tijana Stajšić

Nekadašnja manekenka Tijana Stajšić važila je za jednu od najljepših žena Jugoslavije, ali već godinama nije prisutna u javnosti.

Tijana je rođena u Somboru 1984. godine, a modelingom se počela baviti kao tinejdžerica i postigla je brojne uspjehe.

Jedan od prvih značajnih uspjeha bila je pobjeda na izboru za Miss Jugoslavije 2001. godine, a potom se na svjetskom izboru u Južnoafričkoj Republici plasirala među prvih deset ljepotica, zauzela visoko šesto mjesto i tako postala jedna od najuspješnijih misica iz regije.

Stravična nesreća u BiH: Uslijed teških povreda poginula jedna osoba

Stravična nesreća u BiH: Uslijed teških povreda poginula jedna osoba

Osim modom, bavila se i sportom, a bila je prvakinja Jugoslavije u karateu. Iako se 2000-ih nije pretjerano pojavljivala u javnosti, pažnju je ponovno privukla 2009. godine, i to sudjelovanjem u reality showu Big Brother, gdje je zavela glumca Dragana Marinkovića Macu.

Nedugo nakon toga je napustila manekensku karijeru i završila kurs za vizažisticu. Danas se bavi tim poslom, ali uređuje i brine se za njegu pasa te vodi salon posvećen uljepšavanju kućnih ljubimaca.

Inače, neizbježno je primijetiti da se Tijana poprilično promijenila od vremena kada je nosila titulu Miss Jugoslavije, a mnogi komentiraju da je pretjerala s estetskim operacijama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije