Bila je najljepša Hrvatica svih vremena, a onda je počeo niz jezivih drama

Radiosarajevo.ba
Bila je najljepša Hrvatica svih vremena, a onda je počeo niz jezivih drama

Jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki Nina Morić nedavno je napunila 44 godine, a rođendan je provela na krstarenju luksuznom jahtom u društvu prijatelja i novog dečka.

Atraktivna brineta je na Instagramu objavila djelić atmosfere sa ludog provoda na jahti, pa je tako podijelila nekoliko fotografija, ali i snimak na kom zavodljivo đuska uz taktove pjesme Sexy Back Justina Timberlakea.

Ona se na snimku provokativno uvijala u minijaturnom bikiniju sa leopard printom, a u jednom trenutku je čak i pomjerila gaćice, no vrlo vješto, te stvari nisu otišle predaleko.

Jasno se vidi Ninina vitka figura i isklesan stomak, ali njeni pratioci tvrde da je premršava, pa su uglavnom pljuštale kritike na račun toga. "Mislim da si sad pretjerala. Previše si mršava, jedi nešto. Izgledaš kao kostur", jedan je u nizu sličnih komentara.

Bilo je i onih radoznalih koji su željeli da saznaju identitet njenog partnera, s obzirom da se sada zna samo da je riječ o misterioznom italijanskom brokeru. Morić je kratko prokomentarisala "da njega ne zanima šoubiznis".

Slavna Hrvatica je novog dečka predstavila javnosti krajem juna, kada je počela da objavljuje snimke i fotografije sa njim, piše zena.blic

Podsjetimo, ona se prije pet mjeseci našla u fokusu italijanske javnosti kada je bivšeg dečka - manekena Luigija Maria Favolosa optužila za nasilje i zlostavljanje. To je bila još samo jedna u nizu njenih emotivnih drama, od kojih je svakako najveća dugogodišnji buran odnos sa bivšim suprugom Fabriziom Coronom, sa kojim ima i sina Karlosa (17). 

Corona i Nina su 2019. poslije nekoliko godina žučnih svađa i prepucavanja u medijima, te razvlačenja po sudovima, zakopali ratne sjekire i poradili na svom odnosu. Navodno su sada jedno drugom najveća podrška, a do te mjere su bliski i prisni da se spekulisalo da su ponovo zajedno, no oboje su to demantovali.

Fabrizio joj je povodom rođendana zajedno sa sinom Karlosom snimio video u kome su joj poručili da joj žele sve najbolje, te gdje su istakli da je divna osoba koja nije imala lak život, a ipak je uspjela da sve sama dovede u red.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije