Bila je jedna od najljepših žena svijeta: Nakon plastičnih operacija dobila nadimak 'žena mačka'

1
Radiosarajevo.ba
Bila je jedna od najljepših žena svijeta: Nakon plastičnih operacija dobila nadimak 'žena mačka'
Foto: Prtscr / X.com / Jocelyn Wildenstein

Jocelyn Wildenstein nekada je slovila za jednu od najljepših žena svijeta, ali izgled je u potpunosti uništila brojnim estetskim operacijama.

Švicarka Jocelyn Wildenstein proslavila se 80-ih godina prošlog stoljeća kada je plijenila pažnju brakom s multimilijarderom Alecom Wildensteinom te ljepotom koja nikome nije mogla promaknuti.

Prelijepa plavuša do 90-ih je stekla status jedne od najljepših žena svijeta, ali sve se promijenilo kada je krenula na brojne plastične operacije. Zahvat za zahvatom, gubila je prirodnu ljepotu sve do stanja koje joj je donijelo nimalo laskav nadimak 'žena mačka'.

Radovan Višković doživio saobraćajnu nezgodu

Radovan Višković doživio saobraćajnu nezgodu

'Žena mačka'

Od operacije zatezanja kapaka do jagodične kosti, gotovo da ne postoji stavka iz ponude estetskog hirurga koju nije uplatila, a ova opsesija navodno je bila jedna od glavnih uzroka razvoda, piše Tportal. Ipak, ona je tvrdila da je braku prethodio velik broj njegovih nimalo suptilnih izvanbračnih afera.

Koliko je lijepo izgledala prije nego što se podvrgla estetskoj kirurgiji pokazala je objavom fotografije iz mladosti, povodom rođendana svoje kćeri Diane.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije