Bihaćki bend Dede Putra završio snimanje novog spota

Radiosarajevo.ba
Bihaćki bend Dede Putra završio snimanje novog spota
Bend Dede Putra je u ovim dana zavšio snimanje novog spota za pjesmu „Služi vladarima“.

Dva dana u zamku Starog grada Ostrožac u Cazinu, te na padinama oko njega bila su dovoljna da se snimanje scena privede uspješno kraju.

Spot je snimala agencija Vision Production iz Bihaća, a u njemu se pojavljuje čak 27 glumaca.

''Pjesma Služi vladarima je pjesma u kojoj se glavni lik stavlja u službu dobra, i pokušava nadjačati zlo,međutim na pola puta poklekne sam u borbi s vjetrenjačama, a šta se desi na kraju, slušalac, odnosno gledatelj neka sam skonta kad bude gledao spot i slušao pjesmu.

Uporedo sa spotom u pripremi je i materijal o tome kako se snimao spot, tj. making off sa snimanja. Moja najveća pobjeda je bilo sakupiti ove mlade ljude oko iste ideje“, kaže Dede Putra.

U pomoći oko same lokacije snimanja treba istaći Kulturni centar Cazin, zatim Udruženje umjetnika „Igra 27“ iz Cazina, Teatar mladih Bihać, Vatreni teatar Bihać „House of light and fire“, te mnogobrojne pojedince koji su doprinijeli bogatoj scenografiji i kostimografiji.

Spot je trenutno u fazi montaže, a svjetlo dana ugledat će sredinom maja.

Do tada, pogledajte zanimljive fotografije sa snimanja.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije