Bieberova bivša djevojka udala se za 36 godina starijeg biznismena

Radiosarajevo.ba
Bieberova bivša djevojka udala se za 36 godina starijeg biznismena
Manekenka Xenia Deli (26) proslavila se nakon što se pojavila u spotu za pjesmu 'What Do You Mean' Justina Biebera, ali i na naslovnici časopisa Playboy.

S Bieberom je bila u vezi prošlo ljeto nakon što su se upoznali na snimanju spota, no veza je bila kratkog vijeka.

Ubrzo nakon što su se razišli, Xenia se počela viđati s Egipćaninom i milionerom Ossamom Fathijem Rabahom Al-Sharifom (62) za kojeg se udala početkom juna ove godine, piše Daily Mail.

Svadbena proslava vrijedna milion eura održana je na Santoriniju, u vinariji s pogledom na more.

Xenia je nosila vjenčanicu slavnog libanonskog dizajnera Zuhaira Murada, kojeg nazivaju i jednim od najtalentiranijih modnih imena u sferi vjenčanica i svečane večernje odjeće. Kritičarima koji su osudili njezin izbor partnera zbog razlike u godinama obratila se citatom na Instagramu:

"Ko si ti da sudiš o mome životu? Nisam savršena i ne želim biti. Prije nego što počneš upirati prstom budi siguran da su ti ruke čiste!"

Iako mnogi ne vjeruju da će njihov brak opstati, njen Instagram prepun je fotografija s luksuznih putovanja, raskošnih rođendanskih proslava te dizajnerske odjeće.

Nakon što se spot 'What Do You Mean' počeo prikazivati, Xeniji su Bieberovi obožavatelji prijetili smrću jer se u spotu ljubila s njim.

No, ružni komentari na društvenim mrežama i dalje joj pristižu pogotovo nakon braka s egipatskim biznismenom.

'Ti si bolesna', 'Jesi li u braku s ocem', 'Jednostavo to ne razumijem', 'Ti si luda', samo su neki od komentara u kojima je korisnici društvenih mreža prozivaju jer je u braku sa starijim muškarcem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije