Bh. influenserica: "Želim da vidim da li su Grci ili Turci veći prevaranti"

4
Radiosarajevo.ba
 Bh. influenserica: "Želim da vidim da li su Grci ili Turci veći prevaranti"
Foto: Instagram / Naida Bojnakova s mužem Baranom

Bosanskohercegovačku blogericu Naida Bojnakova na Instagramu prati više od 167.000 pratioca koje redovno uveseljava svojom svakodnevnicom iz Turske, ali i zanimljivim putovanjima sa svojim mužem Baranom.

Ova Sarajka već godinama živi u Turskoj, gdje se preselila - zbog ljubavi.

Nedavno je boravila u Grčkoj, tačnije na Santoriniju te je sa svojim pratiocima podijelila mišljenje i doživljaje iz ove zemlje. Njen muž i ona ovdje su bili i na medenom mjesecu prije šest godina. Ipak, nisu boravili u istom hotelu - a razlika je, po svemu sudeći, velika.

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

"Želim da vidim da li su Grci ili Turci veći prevaranti. Ružno je kad to kažem,  ne mislim loše, ali vole da prevare turiste - da im uzmu više novca", pojasnila je Naida.

Ona je dodala da su hoteli tamo većinom zauzeti, te kako su našli hotel koji košta 1.200 eura za tri noći, gdje su i odsjeli.

"Došli mi, nema recepcije. Na roof baru nam Dimitrij kaže da će nam pomoći... Nema veze. On kaže da će sobe biti spremne za sat vremena", navodi Naida.

Pojašnjava da u istom trenutku im je on rekao da su sobe spremne, te im je stigla obavijest da im je otkazana rezervacija preko Bookinga.

"Nema veze, uđemo u sobu. To je ta soba, ali hoteli gdje platite noć oko 300 eura, imaju u sobama šampone, kape za kosu, makaze, sve živo. Mi kao da smo ušli u prazan stan, samo dva peškira i dva šampončića. Da je čisto - čisto je", rekla je Naida.

Ona je objasnila kako je smještaj kod njihovih prijatelja u drugom hotelu, na istom ostrvu - isti te su imali sličnu situaciju sa Bookingom.

"Ljudi, oni izgleda lažu. Gazde nema, odmah vam otkažu rezervaciju da ne biste ništa loše im napisali na Bookingu. Da je preloše nije, ali nije za tu cijenu", zaključila je Naida i dodala da se tako vara narod.

Našalila se sa mužem da se nadaju kako "Turci neće skontati ovaj fazon".

"Neku su zavrzlamu napravili, dobro pogledajte datume na Bookingu,... Da vrijedi 300, 400 eura za noć - ne vrijedi", rekla je Naida.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije