Bh. influencerica ruši sve rekorde nakon snimka porođaja

4
Radiosarajevo.ba
Bh. influencerica ruši sve rekorde nakon snimka porođaja
FOTO: Screenshot / Ilda Humić

Uz humoristične situacije koje rado dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama, Ilda Humić poznata je i po tome da prikazuje prave životne situacije koje inače nisu na repertoaru mnogobrojnih influencera

Bosanskohercegovačka menadžerica modnog brenda i influencerica Humić dijeli svakodnevicu porodice, a ovog puta je otišla korak dalje.

Već u 39. sedmici trudnoće, 31-godišnja Ilda je počela snimati preglede prije poroda, pripremu stvari za bolnicu, ali i sam porođaj prilikom kojeg je iza kamere bio njezin suprug.

ZA (I PROTIV) BiH U NATO-u | Edin Subašić: Dilema između prosperiteta i bijede separatizma!

ZA (I PROTIV) BiH U NATO-u | Edin Subašić: Dilema između prosperiteta i bijede separatizma!

Uz humoristične situacije koje rado dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama, poznata je i po tome da prikazuje prave životne situacije koje inače nisu na repertoaru mnogobrojnih influencera. Upravo zbog toga Ildin sadržaj iskače iz mase i uzima pažnju gledatelja.

Mora se priznati kako je sa snimkom svog poroda definitivno iskočila iz hrpe videa sličnog sadržaja i tema koje obrađuju.

Valja istaknuti kako su pratitelji redom oduševljeni ovim materijalom, piše RTL.

U samo nekoliko dana, video je skupio više od 427.000 pregleda i mnogo različitih reakcija u komentarima.

"Draga Ilda, nisi nam samo prenijela događaje nego i emocije, dat ću sebi za pravo da kažem isplakali smo se svi od dragosti i emocija, i nasmijali uz vas, a nas koji smo prošli već kroz te 'procese' vratili u te momente", stoji u jednom komentaru ispod videa objavljenog na YouTubeu.

Neki od pratitelja pisali su kako ih je ovaj video nasmijao i rasplakao. Ako je suditi prema komentarima, mnogi su pratili njenu trudnoću i svima je drago što je objavila video.

Inače, Ildu prati više od 190.000 pratitelja na Instagramu gdje dijeli dogodovštine iz jednog prosječnog dana u njezinoj obitelji koji obiluje humorom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije