Zanosna i seksi: Monica Belluci objavila fotografiju s početka karijere

Radiosarajevo.ba
Zanosna i seksi: Monica Belluci objavila fotografiju s početka karijere
Talijanska diva fotografijom iz vremena kad joj je manekenstvo bilo na prvom mjestu oduševila je pratitelje, a komplimenti na račun njezinog izgleda samo su se nizali.

Monica Belluci je godinama modna ikona i uzor mnogim ženama. Zbog svoje prirodne ljepote očarava gdje god se pojavi, a svoje je tijelo s godinama samo još više zavoljela. 53-godišnja glumica često ističe da se ne boji starenje i smatra da su pedesete godine za 'novi početak'.

Kombinacija savršenog lica i zamamnog tijela Monici Bellucci priskrbila je titulu seks simbola i jedne od najljepših žena na svijetu.

"Seksipil nije u mladosti i zategnutom tijelu. Starenje se ne može zaustaviti i jednostavno morate prihvatiti to da se koža i tijelo s godinama mijenjaju i biti sretni sami sa sobom', često izjavljuje u svojim intervjuima.

 

Karijeru je počela kao model s nepunih 16 godina. Iako je imala ambiciju biti pravnica, pa je na Univerzitetu u Perugiji i upisala studij prava, odlučila je potpuno se posvetiti karijeri modela te, kasnije, glumice.

Zanosna Talijanka 2013. razvela se od glumca Vincenta Cassela nakon 14 godina braka i s njim ima dvije kćeri. Svoj privatni život drži strogo u tajnosti, pa je nepoznato to viđa li se s nekime.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije