Bešlić progovorio o korona zabavi: Prisjela mi je, izlazi mi i na oči i na uši

Radiosarajevo.ba
Bešlić progovorio o korona zabavi: Prisjela mi je, izlazi mi i na oči i na uši
FOTO: Facebook / Halid Bešlić

Desetak dana unazad nisam poznavao nikoga tko boluje od korone, sad znam nekoliko njih, priča za 24 sata legendarni pjevač Halid Bešlić (66), kojeg su povratak i jačanje korona virusa “potjerali” u izolaciju.

Svi njegovi izlasci svode se na odlazak iz kuće u njegov motel i nazad. I s maskom u trgovinu da kupi sve što unuci požele. Sa suprugom Sejdom prošeta prirodom i pazi da ni s kim ne dođe u kontakt. Korona partyji su, kaže, iza njega.

"Ponašam se primjereno, čuvam i sebe i druge, nema više zabava. I ta je bila jedna jedina. Prisjela mi je, izlazi mi i na oči i na uši", iskreno će Halid.

Halid s porodicom  - undefined

Foto: Privatni album : Halid s porodicom

Podsjetimo, Bešlić je početkom maja, dok su stroge epidemiološke mjere bile na snazi, “uhvaćen” kako se s društvom zabavlja na “korona partyju”.

Pjevalo se, pilo, slavilo... Ali pjevač je naučio lekciju i takve stvari više neće ponavljati. Sad dane provodi u igri s unucima koji su prije desetak dana došli iz Njemačke. J

oš nisu odlučili hoće li obitelj na more, ali ako djeca to požele, zbog mjera oko ulaska u Hrvatsku, otići će do Neuma. Ne mogu, kaže, dopustiti dvije sedmice izolacije. Do tada, Belminu Kanu i Lamiji ispunjava sve želje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije