Beckhamov sin pokazao kako se zabavlja s Davidom na odmoru u Hrvatskoj

0
Radiosarajevo.ba
Beckhamov sin pokazao kako se zabavlja s Davidom na odmoru u Hrvatskoj
Foto: Instagram / David i Cruz Beckham u Hrvatskoj

Porodica Beckham prošle godine se odmarala u resortu Lopud 1483 koji im se jako svidio i navodno na istoj lokaciji odmara i sada.

Beckhamovi su se odlučili vratiti u Hrvatsku na odmor, nakon što su prošle godine uživali u resortu Lopud 1483.

Da uživaju na hrvatskoj obali na društvenim se mrežama pohvalio Cruz Beckham koji je objavio nekoliko fotografija na kojima se dobro zabavlja na jahti u društvu prijatelja i tate Davida te dok plove našom obalom promatraju prizore od kojih zastaje dah.

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Slavni nogometaš David Beckham i njegova supruga, modna dizajnerica i pjevačica Victoria na jug Hrvatske su stigli prije dva dana te su, navodno i ove godine odsjeli u istom resortu u kojem su boravili prošle godine.

Resort Lopud 1483 je nekadašnji franjevački samostan koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila i tu je napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. vijeka s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom.

Najam luksuznog kompleksa za jedan dan prošle godine je stajao 10.000 eura (18.030 KM) za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosila je oko 1400 eura (2.524 KM).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije