Basistu slavnog benda dijagnoza teške bolesti bacila na koljena

1
Radiosarajevo.ba
Basistu slavnog benda dijagnoza teške bolesti bacila na koljena
Foto: Twitter / Tim Commerford

Basista grupe "Rage against the Machine" Tim Commerford otkrio je da već neko vrijeme bije tešku bitku sa bolešću, kao i da svakodnevno trpi velike bolove.

U novom intervjuu za Spin, Tim Commerford je rekao da mu je usred nedavnog ponovnog okupljanja benda dijagnosticiran rak prostate. Commerford je rekao da je trenutno dobro, a s liječenjem je počeo početkom ove godine.

"Fizička patnja nakon operacije bila je nepodnošljiva. Smatrao sam da imam veliku otpornost na bolove, ali ovaj bol, me bacio na koljena. Nakon što je nestao, još dugo nisam mogao normalno da funkcionišem, da se krećem i treniram. Teško se nosim sa tim i psihički, jako sam emotivan, teško mi je da se ne slomim kada o tome pričam - rekao je Tim".

Obavještenje iz ViK-a: Mogući prekidi u vodosnabdijevanju u ovim sarajevskim ulicama

Obavještenje iz ViK-a: Mogući prekidi u vodosnabdijevanju u ovim sarajevskim ulicama

Podsjećamo, u oktobru su Rage Against the Machine otkazali svoju sjevernoameričku turneju za 2023. godinu, nakon što je vođa benda Zack de la Rocha ozlijedio Ahilovu tetivu na drugom nastupu u sklopu turneje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije