Bali-beg pozirao na plaži: "Zamalo sam dobila srčani zbog ove fotografije"

0
Radiosarajevo.ba
Bali-beg pozirao na plaži: "Zamalo sam dobila srčani zbog ove fotografije"
Foto: Instagram / Burak Özçivit

Nakon teške i izazovne godine za sve djelatnosti, pa tako i glumce, 36-godišnji Burak Özçivit odlučio je da je vrijeme za odmor pa je sa suprugom, godinu dana mlađom Fahriye Evcen i sinom Karanom 'pobjegao' na omiljenu ljetnu destinaciju - Bodrum.

Veseli trio ovih dana tako uživa u igranju na plaži, brčkanju u moru, šetnji gradom i vožnji gliserom, a kada se mali Karan umori, turski glumački par ostavlja ga s dadiljom dok oni to vrijeme iskorištavaju za romantiku.

Burak je na svom Instagramu podijelio i fotografiju s plaže, a obožavateljice su ostale oduševljene te ih je skoro 5.000 ostavilo komentar.

'Zamalo sam dobila srčani zbog ove fotografije', 'Burak, spusti tu kameru još malo niže', 'Ajme, ovo je muževan muškarac', 'Samo da vrati staru frizuru jer mu je ova očajna', neki su od komentara na Instagramu gdje ga prati 18 miliona ljudi, piše Story.hr

Iako se već više od godinu dana šuška da su Burak i Fahriye pred razvodom, čini se da je to itekako daleko od istine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije