Baldwinovi i druge velike porodice: Slavni koji su imali petero i više djece

0
Radiosarajevo.ba
Baldwinovi i druge velike porodice: Slavni koji su imali petero i više djece
Foto: Agencije / Mnogobrojna potomstva

Jeste li znali da neke poznate ličnosti imaju mnogo potomaka.

Ne govorimo o troje ili četvoro djece, već o mnogo više. U nastavku donosimo podatke o poznatim ličnostima koji imaju mnogobrojno potomstvo.

Alec Baldwin: Sedmero djece (šest sa Hilarijom Baldwin)

Ilaria Catalina Irena bila je najnoviji dodatak porodici Baldwin. Šesto dijete sa Hilarijom Boldvin, poslije Karmen, Rafe, Lea, Romea, Eduarda i Lusije. Njima se pridružuje Ireland, plod njegovog prethodnog braka sa Kim Basinger.

Savez danas odlučuje o imenovanju Sergeja Barbareza na mjesto selektora reprezentacije BiH

Savez danas odlučuje o imenovanju Sergeja Barbareza na mjesto selektora reprezentacije BiH

Treba i to uspjeti: Legendarni američki bokser dobio doživotnu zabranu kupovine Bugattija

Treba i to uspjeti: Legendarni američki bokser dobio doživotnu zabranu kupovine Bugattija

Nick Cannon: 10 djece

Glumac, muzičar i TV voditelj Nick Cannon je također bio zauzet otac! Nedavno je dobio svoje deseto dijete, Rise Messiah, koje je dobio sa svojom sadašnjom partnericom Brittany Bell. Njegova druga djeca su iz nekoliko drugih veza, uključujući blizance iz njegovog slavnog braka s Mariah Carey.

Marlon Brando: Nepoznati podaci

Nemoguće je izračunati koliko je djece imao proslavljeni glumac Marlon Brando. Procjene se kreću od sedam do petnaest, što čini ogromnu marginu greške. Štaviše, znajući glumca i njegovu slavu, moguće je da čak i najveće procjene ne uspiju.

DMX: 15 djece

Pokojni američki reper DMX imao je petnaestoro djece. U nekom trenutku je to za njega postao ozbiljan ekonomski problem. Tri puta je podnio zahtjev za bankrot, nesposoban da plati alimentaciju.

Čarli Čaplin: 11 dece

Čarli Čaplin nije mnogo pričao, ali u krevetu je bio "mašina". Glumac se ženio četiri puta i sa tri supruge imao jedanaestoro djece.

Mel Gibson: Devetero djece

Mitsko hrabro srce roditeljstvo je shvatilo veoma ozbiljno. Ukupno devetoro djece. Njih sedam sa prvom suprugom, sa kojom je proveo 26 godina, a još dvoje sa još dvoje partnera.

Mick Jagger: Osmero djece

Frontmen Rolling Stonesa ima osmoro djece (koliko znamo). Posljednji koji je stigao je Deveroux Octavian Bassil Jagger 2016. Njegov otac je imao 73 godine. Deveroux je 45 godina mlađi od svog starijeg brata Jadea.

Julio Iglesias: Osmeri djece

Julio Iglesias, vječiti španski momak, opravdao je svoju reputaciju modernog Don Huana. Pjevac trenutno ima osmoro djece sa dvoje partnera. Pored ovih osam, tu je i Javier Sánchez Santos, koji tvrdi da je sin Julija Iglesijasa.

Rod Stewart: Osmero djece

Ova britanska rok legenda pravi je zavodnik. Ima osmoro djece sa pet različitih majki. Najmlađi, Ejden, rođen je 2011. godine kada je pjevačica imala 66 godina.

Clint Eastwood: Osmero djece

Clint Eastwood je patrijarh porodice od osmoro djece. Ono što ne znaju svi je da ima još dvoje sporne ili nepriznate djece.

Steven Spielberg: Sedmero djece

Dok je snimao blockbuster filmove, Steven Spielberg je imao vremena da ponovo naseli pola planete. Ima ukupno sedmoro djece. Da li neko želi da se kladi da će biti problema sa nasljedstvom?

Kevin Costner: Sedmero djece

Najbolji tjelohranitelj u historiji kinematografije znao je šta radi sa svojim seksipilom. Kevin Costner ima sedmoro djece (tri djevojčice i četiri dječaka) sa tri različite majke.

Brad Pitt i Angelina Jolie: Šestero djece

Agelina i Brad su holivudska historija. Najljepši par 21. vijeka imao je troje biološke djece i još troje koje su usvojili. Nažalost, razišli su se, a starateljstvo nad djecom je predmet pravne borbe.

Kevin Federline: Šestero djece

Kevin Federline je u svakoj svojoj vezi imao dvoje djece. Ukupno je bilo tri para i šestoro djece. Prva dva je imao sa Britney Spears, bivšom koja nema baš dobra sjećanja na oca svoje djece.

Kris Jenner: Šestero djece

Kris Jenner je možda medijski najprihvatljivija majka 21. vijeka. I to zato što je njeno šestoro djece tako poznato. Imala je tri djevojčice i dječaka s Robertom Kardashianom (Kourtney, Kim, Khloe i Robert) i dvije kćeri s Caitlyn Jenner (Kendall i Kylie).

Slavni Brad Pitt ima novo zanimanje, evo čime se sada bavi

Slavni Brad Pitt ima novo zanimanje, evo čime se sada bavi

Robert De Niro: Šestero djece

Holivudski mit Robert de Niro ima pola tuceta djece sa tri različite žene. Pet je bioloških, a šesta je kćerka njegove prve supruge koju je usvojio kao očuh 1976. godine.

Chris O'Donnell: Petero djece

Ne znaju svi da je glumac 'NCIS Los Angeles' Chris O'Donell strastven prema porodici. Sa suprugom Caroline Fentress, sa kojom se oženio 1997. godine, ima petero djece. I sam dolazi iz porodice od sedmoro braće i sestara.

Yannick Noah: Petero djece

Slavni francuski teniser ima petoro djece, od kojih su dvoje, Joakim i Yéléna, poznati i kao profesionalni košarkaš, odnosno model, piše Showbizz Daily.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije