Baby Lasagna objavio novi spot, pogledajte oko čega se podignula prašina

0
Radiosarajevo.ba
Baby Lasagna objavio novi spot, pogledajte oko čega se podignula prašina
Foto: Kolaž / Baby Lasagna

Nakon što je prije nekoliko dana iznenadio te istovremeno zbunio pratitelje na Instagramu objavama koje sadrže scene sprovoda, Baby Lasagna danas, 30. august je konačno pokazao što se to mjesecima spremalo u njegovom studiju.

Pjesma Biggie Boom Boom konačno je ugledala svjetlo dana, a istom nas Marko Purišić nastavlja uvoditi u svoj debitantski album prvijenac Demons & Mosquitoes.

I ovaj put iza genijalnog spota stoji Markova zaručnica Elizabeta Ružić, a muzičar je prije nekoliko dana otkrio kako Biggie Boom Boom za njega ima poseban značaj.

Počela je nova školska godina i radovi na fasadi Srednje škole na Drveniji

Počela je nova školska godina i radovi na fasadi Srednje škole na Drveniji

"Dirljivo je kako ovo mijenja život"

Naime, pjesma je nastala još 2023. godine, prije nego što je Marko Purišić osnovao projekt Baby Lasagna te je bila odskočna daska za osnivanje samog projekta, odnosno, tad je nastala sama ideja o projektu.

"Prije godinu dana snimao sam, producirao i objavljivao svoju muziku, ali jedva da je imala nekoliko stotina pregleda, a sada vas je ovdje vojska koja je zapravo spremna slušati, i jednostavno ne mogu opisati koliko je to ispunjavajuće.

Baby Lasagna objavio video sa scenama sahrane i objasnio misterioznu objavu: "Znate li šta stiže?"

Baby Lasagna objavio video sa scenama sahrane i objasnio misterioznu objavu: "Znate li šta stiže?"

Dirljivo je kako ovo mijenja život. Hvala vam od srca što ste zaista ostvarili san 9-godišnjeg Marka", napisao je Marko u emotivnoj objavi u kojoj je pobliže pojasnio što se krije iza zanimljivog spota.

Spot predstavlja nadu

"Pjesma je ispjevana iz perspektive tjeskobe i spot bi mogao biti mračan, ali na kraju, kao što ćete vidjeti, predstavlja svjetlo, predstavlja izlaz, predstavlja nadu, piše Zagrebinfo.

Nadam se da ću pomoći svima vama koji se borite s bilo kojom vrstom tjeskobe. Još jednom, toliko toga ste mi pružili i samo se nadam da vam to kroz glazbu mogu vratiti", zaključio je Baby Lasagna kojeg uskoro čekaju tri velika, u rekordnom roku rasprodana koncerta na zagrebačkom stadionu Šalata, koja će se održati 12., 13. i 14. septembra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije