Autori velikog hita se vraćaju na scenu: Poznate zvijezde objavile novu pjesmu

0
Radiosarajevo.ba
Autori velikog hita se vraćaju na scenu: Poznate zvijezde objavile novu pjesmu
Foto: Kolaž / Justin Timberlake, Timbaland, Nelly Furtado

Pjevači Timbaland (51), Justin Timberlake (42) i Nelly Furtado (44) ponovo su se okupili nakon 15 godina i objavili novu pjesmu koja vraća u 2000-te, kad je ovaj trio vladao muzičkim top listama.

Justin Timberlake, Nelly Furtado i Timbaland 2007. godine objavili su hit Give It To Me koji danas na YouTubeu ima preko 150 miliona pregleda. Svojevremeno je bio na prvom mjestu Billboardove top liste Hot 100.

Timbaland je u juli otkrio da rade na novoj pjesmi kada je objavio screenshot videopoziva na kojem su bili on, Timberlake i Nelly. Također je nekoliko puta na društvenim mrežama pisao 'vratili smo se'. 

Ivica Puljić otkrio pozadinu: Evo kako i preko koga Željka Cvijanović zahtijeva da se obrati UN-u

Ivica Puljić otkrio pozadinu: Evo kako i preko koga Željka Cvijanović zahtijeva da se obrati UN-u

Njihova se nova stvar zove Keep going up, a tekst pjesme govori o usponu i pronalasku sreće nakon nevolja. Pjesma je svega jedan dan nakon objave na YouTube-u prikupila više od 400 hiljada pregleda. 

Timbaland i Nelly Furtado 2006. su sarađivali na pjesmi Promiscuous i koja započinje riječima 'How you doing, young lady? That feeling that you giving really drives me crazy', dok u novoj verziji 2023. Timbaland na početku pjesme izgovara 'How you been young lady? Does the feeling still drive you crazy?', piše portal 24sata

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije