Srbijanke s Eurosonga "užarile" Instagram: Iza kulisa čarobnog Zanzibara

2
Radiosarajevo.ba
Srbijanke s Eurosonga "užarile" Instagram: Iza kulisa čarobnog Zanzibara
FOTO: Facebook / Djevojke uživaju na Zanzibaru

Popularne djevojke iz grupe Hurricane zatrpale su Instagram atraktivnim fotografijama sa Zanzibara.

Pjevačice Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić užarile su Instagram svojim novim fotografijama sa Zanzibara, gdje pune baterije za nadolazeće koncerte.

Sanja je pozirala u kratkoj žutoj haljini, koja je u prvi plan stavila njene vitke i tetovirane noge, a fanovi su je odmah obasuli komplimentima.

Osim tetovaže na unutarnjoj strani desnog bedra, na fotografiji se vidi i tetovaža koju ima ispod lijevog ramena, a ovaj put nije pokazala veliku tetovažu cvijeća na desnoj nozi koju je publika imala priliku vidjeti za vrijeme njenog nastupa u roterdamskoj areni Ahoy.

Sanja je srbijanske medije otkrila i kako je to jedina njena tetovaža koja ima značenje te da ju je posvetila svim ženama u svom životu. 

Na istom mjestu pozirala je i Ksenija koja je u kratkom topiću otkrila svoj ravni stomak, a i ona je od fanova dobila više od 40 hiljade lajkova i brojne pohvale.

A nakon što je zapalila Instagram izazovnom fotografijom s plaže, Ivana je pozirala na krevetu u kupaćem kostimu koji je otkrio njenu besprijekornu figuru.

Grupa Hurricane ove je godine predstavljala Srbiju na Eurosongu s pjesmom "Loco Loco", a djevojke su muzičko takmičenje završile na 15. mjestu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije