Ariana Grande otkazala zaruke i prekinula vezu s Pete Davidsonom

Radiosarajevo.ba
Ariana Grande otkazala zaruke i prekinula vezu s Pete Davidsonom
Foto: OK Magazin.de / Ariana Grande i komičar Pete Davidson prekinuli zaruke.
Iako su bili zajedno samo nekoliko mjeseci, fanovi su u velikom šoku i nevjerici nakon što su pjevačica Ariana Grande i komičar Pete Davidson ovaj vikend prekinuli zaruke.

Ko god ih je pratio na društvenim mrežama, mogao je vidjeti kako je par sretno zaljubljen, no očigledno im se nešto našlo na putu, prenosi CNN

Mladi par je, navodno, shvatio kako trenutno ipak nije pravo vrijeme za njihovu vezu, iako se i dalje vole. Grande je u posljednje vrijeme prolazila kroz teško životno razdoblje, pogotovo nakon smrti bivšeg dečka Maca Millera koji se predozirao u svom stanu.

Šta je pravi razlog prekida ovog slatkog para, niko još tačno ne zna, no već je i prije desetak dana na Twitteru osvanula slika Peteove prepravljene tetovaže posvećenoj Arijani – iz zečjih ušiju koje je ona nosila u spotu, sada je napravio zastavu ili srce. 

Nadamo se da ovo nije pravi kraj, već da su se Ariana i Pete odlučili samo malo udaljiti, a još bi bolje bilo kada bi zapravo sve ovo bio lažni trač.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije