Ariana Grande mami uzdahe: Biskup je dodirivao, Bill Clinton "mjerkao"

Radiosarajevo.ba
Ariana Grande mami uzdahe: Biskup je dodirivao, Bill Clinton "mjerkao"
Foto: EPA-EFE/Radiosarajevo.ba / Ariana Grande na posljednjem ispraćaju kraljice soula Arethe Franklin
U Detroitu je održan posljednji ispraćaj kraljice soula Arethe Franklin, a okupile su se brojne zvijezde koje su joj svojim izvedbama odale posljednju počast.

Whoopi GoldbergStevie WonderJennifer Hudson i Ariana Grande samo su neki od njih, no osoba koja je najviše zaintrigirala društvene mreže je Bill Clinton.

Naime, bivši predsjednik SAD-a je, čini se, više odmjeravao obline pjevačice Ariane Grande dok je izvodila Arethinu pjesmu (You Make Me Feel) A Natural Woman nego što je slušao njen glas.

Njegov osmijeh od uha do uha zaista dokazuje velike simpatije prema pjevačici, no mnogi se pitaju je li ova reakcija bila prikladna za situaciju.

Podsjećamo, svjetska javnost je zgrožena ponašanjem biskupa Charles H Ellis III, koji je vodio sahranu slavne pevačice Arethe Franklin.

Naime, on je izazvao zaprepaštenje javnosti, pošto su kamere zabilježile da je u jednom trenutku dodirivao grudi pop zvijezde Ariane Grande tokom službe.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije