Antonela Messi gotovo je duplo bogatija od Ronaldove Georgine

4
Radiosarajevo.ba
Antonela Messi gotovo je duplo bogatija od Ronaldove Georgine
Foto: Instagram / Antonela i Georgina

Antonela Roccuzzo Messi i Georgina Rodriguez trenutno su najpoznatije WAGSice na svijetu, a ovih dana neki su se navijači zapitali koja od ovih dviju dama ima više novca na svom bankovnom računu.

Naime, bogatstvo Georgine se procjenjuje na 12 miliona eura, što je gotovo upola manje u odnosu na Antonelu čije je bogatstvo procijenjeno na više od 20 miliona eura.

Prema neslužbenim informacijama, piše Index, Lionel Messi je također bogatiji od Ronalda. Neto bogatstvo Messija je procijenjeno na 560 milionna eura, a Ronaldovo na 470 miliona eura.

Najveći sarajevski poeta: Deset razloga zbog kojih ćemo zauvijek pamtiti Abdulaha Sidrana

Najveći sarajevski poeta: Deset razloga zbog kojih ćemo zauvijek pamtiti Abdulaha Sidrana

I dok Georgina uglavnom ovisi o Ronaldovim primanjima, to nije slučaj s Antonelom. Ona je još tokom studentskih dana potpisala ugovor s jednom argentinskom kompanijom, a nakon toga je pokrenula i vlastiti lanac obuće za žene.

Ronaldo Georgini svakog mjeseca uplaćuje oko 100.000 eura, a navodno se radi o "džeparcu" koji daje kao znak pažnje za brigu o njihovoj djeci.

Prije nego što je prohodala s Ronaldom, Georgina je radila u jednoj trgovini, u kojoj je nogometaša i upoznala. Par zajedno ima kćeri Alanu Martinu i Belleu, dok im je sin preminuo prilikom poroda.

Antonela i Lionel poznaju se još od djetinjstva, a vjenčali su se 2017. godine te imaju trojicu sinova Thiaga, Matea i Cirea.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije