Angelina o zdravstvenim problemima i životu nakon razvoda

Radiosarajevo.ba
Angelina o zdravstvenim problemima i životu nakon razvoda
Prošla je gotovo godina dana otkako je svijet šokirala vijest da se razvode Brad Pitti Angelina Jolie.

Prije nekoliko mjeseci Brad Pitt je za časopis GQ ispričao svoju stranu priče, a sada je to odlučila učiniti i Angelina. Za časopis Vanity Fair ogolila je dušu i progovorila o životu nakon Brada.

Između ostalog je otkrila kako je bila vrlo zabrinuta za svoju majku dok je odrastala. Njezini su se roditelji razveli dok je Jolie bila vrlo mlada, nakon što je Jon Voight, Angelinin otac, navodno prevario njenu majku.

"Ne želim da se moja djeca brinu za mene. Mislim da je jako važno da roditelji ne plaču pred djecom nego radije ispod tuša. Oni moraju znati da će sve biti u redu, pa čak i ako niste sigurni u to", tvrdi glumica.

Negira da su njihov nomadski način života i česta putovanja doveli do raspada braka.

"To ni u kom slučaju nije bio problem. To je jedna divna mogućnost koju možemo pružiti našoj djeci. Oni su vrlo samouvjereni, promišljeni i snažni indvidualci. Ponosna sam na njih", rekla je Jolie.

Priznala je kako su do ljeta 2016. stvari postale loše, no odmah se ispravila:

"Nisam htjela upotrijebiti tu riječ. Postalo je teško. Djeca su bila vrlo hrabra. Svi se još uvijek oporavljamo od događaja koji su doveli do zahtjeva za razvodom. Nije ih sam razvod pogodio, nego se oporavljaju od nekih stvari u životu", bila je tajnovita Angelina.

Poznata glumica i oskarovka ističe da je napravila veliku pauzu od filmskog svijeta te da je postala prava domaćica i posvetila se porodici, te na zahtjev djece ide na kurs gdje uči kuhati.

"Skoro svaki dan je haos u našoj porodici. Vodim djecu doktoru, u igraonicu, pakiramo se, raspakiramo, organiziram obroke. Već devet mjeseci pokušavam biti domaćica, skupljam pasji izmet, perem posuđe, čitam djeci priče za laku noć. I sve sam bolja. Kad legnem u krevet pitam se jesam li bila najbolja mama ili smo imali samo prosječan dan", izjavila je Angelina.

Glumica koja skrbi o svih šestero djece iz braka s Bradom u intervjuu otkriva da je prošle godine oboljela od povišenog krvnog pritiska i Bellove paralize. Riječ je o nenormalnosti živca facijalisa koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica.

Ističe da je uz pomoć akupunkture u međuvremenu potpuno izliječena.

"Ponekad žene u porodici sebe stavljaju na zadnje mjesto, sve dok im se to ne odrazi na zdravlje", objašnjava glumica.

Uprkos sijedim vlasima i suhoj koži, Angelina tvrdi da se sada nakon što je iza nje jedna teška godina, još više osjeća kao žena, prenosi Jutarnji.hr.

"Mudrija sam kada donosim odluke, porodica mi je na prvom mjestu. Osjećam da sam gospodar svog života i zdravlja i to je ta razlika koja ženu čini potpunom", zaključila je Angelina Jolie.

Angelina i glumac Brad Pitt roditelji su troje usvojene djece, Maddoxa, Paxa i Zahare, te troje biološke djece Shiloh, te blizanaca Knoxa i Vivienne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije