Otkrila značenje omiljene tetovaže: Angelina Jolie se skinula gola za poznati časopis

Radiosarajevo.ba
Otkrila značenje omiljene tetovaže: Angelina Jolie se skinula gola za poznati časopis
Instagram / Angelina Jolie

Angelina Jolie otkrila je dosad nepoznate detalje o sebi u intervjuu za Harper's Bazaar, za potrebe kojeg se potpuno razodjenula.

Glumica će krasiti naslovnicu decembarskog izdanja časopisa u kojem je progovorila o svom burnom djetinjstvu.

Na fotografiji koju je časopis podijelio na svom Instagramu Angelina pozira potpuno gola, prekrivena prozirnim velom, a snimila je i nekoliko drugačijih fotografija.

Samu sebe Angelina je opisala kao 'divlju u srcu' i 'nemirnu'.

"Dio nas koji je slobodan, divlji, otvoren i znatiželjan život može sputati", rekla je holivudska ljepotica koja je u prošlosti, prije braka s Bradom Pittom i vođenja porodičnog života, u Hollywoodu stekla imidž buntovnice.

Na pitanje novinara kako reagira u situacijama kada je neshvaćena Jolie pročitala citat koji davno dala istetovirati na ruci - 'Molitva za divljinu u srcu zarobljenu u kavezima'.

Ideju za ovu tetovažu dobila je s 20 godina kada se vozila s mamom, Marcheline Bertrand, koja je spomenula Tennesseeja Williamsa, autora citata.

"Odvezle smo se u tattoo trgovinu gdje sam citat odlučila istetovirati na lijevu ruku. Ona me otada podsjeća na to da je biti divlji u redu i da je divljina dio mene", rekla je Jolie.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije