Nazire li se kraj sporu: Angelina Jolie popušta pod pritiskom Brada Pitta

Radiosarajevo.ba
Nazire li se kraj sporu: Angelina Jolie popušta pod pritiskom Brada Pitta
IMDb / Angelina Jolie
Prema posljednjim informacijama, Angelina je sve bliže tome da popusti te da ona i Brad imaju zajedničko skrbništvo nad djecom

Prije samo sedam dana glumica Angelina Jolie javno je i na sudu blatila svog bivšeg supruga Brada Pitta, s kojim ima šestero djece, optuživši ga tada da ne plaća alimentaciju. Takve je optužbe Pitt odmah odbacio te je od suda zatražio da češće viđa svoju djecu. 

Izgledalo je to kao da se sprema "rat" bivših supružnika, no čini se, da bi to moglo biti gotovo. 

Slavna glumica, koja je do sada inzistirala na punom skrbništvu, shvatila je da od natezanja nema ničega te je sada navodno pristala na zajedničko skrbništvo.

To bi ukratko značilo da će sada 17-godišnji Maddox, 14-godišnji Pax, 13-godišnja Zahara, 12-godišnja Shiloh i 10-godišnji blizanci Vivienne i Knox viđati oca gotovo jednako kao i majku.

"Ljutnja se ipak malo smanjila i Angelina sada želi završiti ovu situaciju u miru i onako kako je najbolje za djecu",  izjavio je za strane medije izvor blizak Jolie. Tako je Angelina ovih dana viđena u šopingu sa kćerima Shiloh i Zaharom. Činila se doista puno bolje volje.

Podsjetimo, otkako su se rastali prije dvije godine, Brad Pitt je puno manje vremena provodio s djecom no što je to želio, a nedavno je sud naredio Angelini da mora dati Bradu da vidi djecu, pa je glumac napokon proveo vrijeme s njima. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije