Ana i Bastian uselit će se u luksuznu kuću u Austriji vrijednu 3,5 miliona eura

2
Radiosarajevo.ba
Ana i Bastian uselit će se u luksuznu kuću u Austriji vrijednu 3,5 miliona eura

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger do kraja godine uselit će se u luksuznu kuću u austrijskom gradiću Vestendorfu. Vila ima više od 400 kvadrata, a na imanju se nalaze i bazen, fudbalski i teniski tereni.

Najpoznatiji sportski par do katoličkog Božića preselit će se u luksuznu vilu vrijednu 3,5 miliona eura u austrijskom turističkom mjestu Westendorfu, podno Alpa. 

Ovaj gradić nalazi se na samoj granici s Njemačkom i ima svega 3.700 stanovnika, uglavnom bogatih ljudi koji su tu našli mir. Svakako će najpoznatiji stanovnici Westendorfa bit će nekadašnji šampion svijeta u fudbalu i bivša najbolja teniserka na planeti. Njih dvoje će u narednih mjesec dana sa sinovima Lukom (2) i Leonom (1) započeti život u ovom mjestašcetu, piše austrijski Bunte.

Ovaj časopis navodi da su u toku posljednji radovi na vili.

Poznati par imanje je kupio prije dve godine. Mediji pišu da novi dom Ane i Bastiana ima oko 400 kvadratnih metara, da posjeduje bazen, parking i garažu, a na imanju se nalaze i fudbalski i teniski tereni. Inače, cijene luksuznih kuća u Westendorfu idu i do šest miliona eura.

Ana Ivanović je u nekoliko navrata izjavila kako bi željela da njena djeca odrastaju u zdravoj sredini i u prirodi, a da istovremeno ne budu mnogo daleko od Srbije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije