Slavna američka glumica šokirala građane Srbije s izjavama o ovoj zemlji

3
Radiosarajevo.ba
Slavna američka glumica šokirala građane Srbije s izjavama o ovoj zemlji
FOTO: EPA / Olsen na udaru kritika

Američka glumica Elizabeth Olsen, koja je zajedno sa svojim sestrama izgradila karijeru u seriji Puna kuća, šokirala je građane Srbije svojim izjavama i izvrijeđala ovu državu.

“Niko nema razloga da ide tamo”, kazala je glumica prilikom intervjua objavljenog 2020. koji se tek sad počeo masovno dijeliti društvenim mrežama.
Njene izjave nisu naišle na odobrenje gledalaca…

“Milioni Srba nas gleda svaki dan, hvala ti. Upravo nas gledaju”, kazale su joj voditeljice smijući se uglas njenoj izjavi.

Olsen je nastavila pokušavajući se opravdati.

“Mislim, snimali smo šest dana u sedmici, samo nedjeljom sam izlazila. Ali to je vrlo zanimljivo mjesto, jer tamo nema ničeg stvarno srpskog, jer oni postoje tek oko trinaest godina ili tako nešto. Tako da su samo spoj svih onih koji su zauzeli njihovu zemlju”, kazala je glumica koja je u Srbiji provela nekoliko mjeseci snimajući film U tajnosti o Theresi Raquin.

Pojedini korisnici društvenih mreža našli su se uvrijeđeni zbog izjava poznate glumice. Uvrijedila je, kažu, zemlju i stanovnike, pa su se na Twitteru ubrzo krenuli širiti uvredljivi komentari na njen račun.

“Hoće li nas više ove poznate osobe ostaviti na miru. Prvo Dua Lipa, sad i Elizabeth Olsen. Bavite se malo svojim karijerama”, glasi jedan od komentara na Twiteru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije