Amel Ćurić uskoro u Bihaću i Travniku! (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Amel Ćurić uskoro u Bihaću i Travniku! (VIDEO)

Uz fenomenalan uspjeh singla Neizdrživo od čije premijere je prošlo nešto više od mjesec dana, Amel Ćurić nastavlja s nastupima diljem Bosne i Hercegovine. 

Osim nastupa na mnogobrojnim korporativnim eventima zatvorenog tipa, u sljedećih nekoliko sedmica moći ćete ga uhvatiti i uživo s bendom, i to 4.12. u Bihaću u Klubu Svarog te 10.12. u Travniku u Domu kulture.

Osim mnogobrojnih nastupa, Amel Ćurić u novu godinu ući će radno, s obzirom da je zauzet za novogodišnju noć, a gdje će nastupiti bit će poznato uskoro. U 2016. ući će i bogatiji za jedan veliki sponzorski ugovor koji uskoro potpisuje.

U Klubu Svarog u Bihaću, Amel će nastupiti u petak 4. decembra, s početkom u 20 sati. Ulaznice su u prodaji i možete ih kupiti u Klubu po cijeni od 7 KM u pretprodaji te po cijeni od 10 KM na dan koncerta. Sve detaljnije informacije pratite na Facebook eventu.

Već 10. prosinca, Amel dolazi u Travnik gdje će nastupiti u Domu kulture s početkom u 20 sati. Ulaznice će u prodaju biti puštene uskoro, a cijena će iznositi 10 KM. Sve detaljnije informacije o nastupu možete pratiti na službenoj web-stranici organizatora BZK Preporod Općinsko društvo Travnik.

Dok Amel radi na novim pjesmama i priprema se za brojne nastupe diljem regije, njegov spot prvi singl Neizdrživo, nakon pobjede na X Factor Adria, polako se približava svom prvom milionu pogleda na YouTubeu.


Amel Ćurić je Menart BPM izvođač.

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije