Adele je "krivac" jer se pretražuju na internetu polka topovi i kožne rukavice

0
Radiosarajevo.ba
Adele je "krivac" jer se pretražuju na internetu polka topovi i kožne rukavice
Foto: Instagram / Adele

Adele je objavila novi singl i video spot 'Oh My God', a internet publika se ne može zasititi i pretraživati odjeću, koju je ona nosila u novom video spotu.

Samo nekoliko sati nakon što je muzička zvijezda Adele predstavila spot “Oh My God”, drugi singl sa njenog novog hit albuma “30”, nisu samo njeni stihovi izazvali pomutnju, već i njena garderoba inspirisana starim Hollywoodom.

Styling za video spot je radio njen dugogodišnji saradnik Jamie Mizrahi.

Ivica Puljić: Zemlje koje se protive rezoluciji o Srebrenici šire laži u UN-u

Ivica Puljić: Zemlje koje se protive rezoluciji o Srebrenici šire laži u UN-u

Adele se u videu pojavljuje u upečatljivoj haljini Vivienne Westwood po mjeri, inspiriranoj Snjeguljicom, a tu je i spektakularna haljina od brokata Louis Vuittona, kombinovan sa nakitom Missoma od kojeg zastaje dah.

U satima nakon objavljivanja njenog videa, pretraživanja za “Polka dot tops” porasla su za 100 posto, “brocade print clothing” za 360 posto i “crne kožne rukavice” su na sličan način uživale porast od 170 posto, prema podacima “Love The Sales”.

Na svom Instagramu, Adele je poručila:

"Veliko hvala Harrisu Reedu, Louis Vuittonu i The Queens Haus – Vivienne Westwood na najsjajnijoj odjeći u kojoj mogu pjevati svoju pjesmu".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije